resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

9 Ianuarie 2015

Patriarhul Daniel a decorat 18 medici timişoreni pentru că aceştia refuză să mai instrumenteze întreruperi de sarcină. Foarte frumos, aceasta este poziţia Bisericii care îi încurajează pe medicii care-i practică învăţăturile. Dar de ce medicii au primit medalia „Sfinţii Martiri Brâncoveni“? Nu s-a găsit ceva mai vesel, mai tonic? Medicii ăştia au salvat nişte embrioni, doară nu le-au tăiat capul. (M. V. A.)

11.000 de copii din Argeş au primit înştiinţare de la ANAF cum că sunt datori statului. Fiecare copil ar trebui să dea înapoi cam 39 din cei 42 de lei primiţi ca alocaţie, ca să contribuie la asigurările de sănătate. Desigur, explicaţia fabuloasă a venit imediat: aşa a vrut programul pentru calculator. Ce-i drept, nu softul a trimis prin poştă miile de plic

Publicitate
uri cu notificări. Într-o ţară civilizată, directorul instituţiei responsabile şi-ar fi dat deja demisia. La noi, declară: „sperăm să rezolvăm şi această deficienţă“. Noi sperăm să nu le ceară şi să-şi declare veniturile din drepturi de autor pentru că şi-au făcut temele pentru şcoală. (A. N.)

S-au acordat premiile de la „Gala Sănătăţii“ . Eveniment frumos, diplome multe, lume fină şi fleoşc…  domnul Mareaaan Vangheeelie. Primarul a înmânat premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate. O trimitere (tot) fină a organizatorilor la acribia gramaticală a presei româneşti? Cea mai mare surpriză a Galei a fost premiul 2 la secţiunea „Cel mai popular cadru didactic, anii preclinici”, acordat „doamnei“ conferenţiar Mihai Ioana, când pe scenă a urcat un simpatic domn conferenţiar. Domn, da? Confuzia s-a multiplicat şi pe diploma domnului conferenţiar, pe care era premiată o doamnă. Aşa vă trebuie, dacă nu l-aţi lăsat pe primarele Vanghelie să scrie diplomele. (R. N.)

În sfârşit, s-a aprobat bugetul medicinii de urgenţă pe anul 2014. Sau e pe cale de a se aproba. Aflăm asta de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, unde la transparenţă decizională a fost postată propunerea de ordin de ministru pe acest subiect pe 5 ianuarie 2015. Repetăm pentru cei care au deschis ochii mai târziu: bugetul pe 2014 a fost aprobat pe 5 ianuarie 2015. Şi va rămâne acolo o lună, în dezbatere publică. (D. D. M.)

Unul dintre colegii noştri din redacţia „Viaţa Medicală“  se plânge de fiecare dată că nu are inspiraţie pentru a scrie „ghilimele“ . Problema îi dispare de îndată ce citeşte site-ul Ministerului Sănătăţii. (X. Y.)

 
 
 
 
 
 
Cei trei purceluşi din Taipei. (A. M.)
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală