resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

7 Martie 2014

Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca fiecare eparhie să realizeze un catalog al moaştelor existente, după ce la o mânăstire au fost depistate falsuri, constând în oase de porc şi oaie. Astfel, doar moaştele care vor căpăta certificate de autenticitate de la Patriarhia Română vor mai putea fi expuse. Vom avea, în sfârşit, explicaţia faptului că, la unii sfinţi, după o socoteală sumară a locurilor în care li se păstrează relicvele, putem număra mult mai multe oase decât am învăţat la anatomie. (M. D.)

 

Îndelung dezbătut şi elaborat, acordul referitor la taxa de clawback a fost imediat retras de pe lista de proiecte de noul ministru al sănătăţii, fapt care ne întăreşte convingerea că, uneori, lucrurile sunt obţinute atunci când nu mai folosesc la nimic. (M. G. C.)

 

Spunea Mircea Sandu la un post de televiziune că dacă se enervează va candida la preşedinţia FRF. Nu am înţeles prea bine pe cine să se enerveze: pe noi, supor­terii

Publicitate
? Oricum lăsa să se înţeleagă că poziţia de preşedinte de onoare la FRF îi este asigurată. E prea puţin pentru potenţialul său? Noroc că s-au inventat calmantele. Cred că a primit marţi unul. Opt chiar. (D. D. M.)

 

Expresia „atras ca musca la rahat“ ar putea căpăta noi sensuri. Dacă rahatul e unul infectat, de pildă, musculiţa de oţet va căpăta aversiune faţă de acesta sau de alte mirosuri asociate, aflăm din Biology Letters. Măcar de-ar fi şi telespectatorul român la fel de inteligent. (A. M.)

 

Suntem tentaţi să credem că preconizata lansare a pachetului de bază la o dată cu semnificaţii burleşti (1 aprilie) ne va oferi prilejul verificării bănuielii după care acesta va fi considerat de opinia publică ori o festă, ori un renghi. (M. G. C.)

 

Oamenii de ştiinţă spanioli (nu, nu cei britanici) descriu, într-un articol din Current Biology, o categorie interesantă de oameni normali: cei care nu rezonează în niciun fel la muzică. Practic, aceştia percep muzica, dar nu simt nicio emoţie. Cercetătorii i-au spus anhedonie muzicală. Cumva asemănătoare anhedoniei politice, în care parlamentarii şi guvernanţii noştri percep suferinţa, dar nu simt nicio emoţie. (A. M.)

 

Ce zi de marţi am avut săptămâna aceasta: audierea la Parlament a nominalizaţilor pentru fotoliul de ministru în Guvernul Ponta III, avizarea lor de Parlament, refuzul preşedintelui de a semna decretul de numire a lor, demisia lui Crin Antonescu din fruntea Senatului, arestarea preventivă a „Unchiului“ Dan Radu Ruşanu ş.a. Şi, în premieră, încarcerarea greilor fotbalului românesc (şi, culmea, fără să fie pusă pe seama preşedintelui Băsescu). Ce se va alege de costumele Armani, limuzinele luxoase, vilele de la Miami sau Monte Carlo cu care ne-au obişnuit aceşti impresari şi conducători de cluburi? Ne paşte cumva pericolul ca, din afacere, fotbalul românesc să redevină sport? Sau mă înşel? (D. D. M.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală