resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

19 Ianuarie 2018

O nouă echipă guvernamentală este în proces de facere. Prima pe anul acesta. Rămâne de văzut cât va dura. Dacă tot se plânge Liviu Dragnea că nu a avut mână bună, mă întreb pe a cui o fi folosit-o acum. Nu că ar mai conta, dar tare curios sunt de numele pe care ni-l pregătește pentru sănătate.
Vreun alt Dorel? (D. D. M.)

 

Ministrul învățământului a anulat obligativitatea purtării uniformei în școli. Probabil în semn de solidaritate cu lipsa manualelor din școli, și ele la fel de obligatorii. (D. E. M.)

 

CASMB a anunțat o sesiune specială de contractare pentru 19 norme noi în specialitatea medicină de familie, alegând să ignore că număr

Publicitate
ul actual de medici de familie în București excede necesarul calculat conform reglementărilor CNAS. Dat fiind protestul recent al acestora, bănuim că se dorește asigurarea unui lot pentru banca de rezerve. (C. P.)

 

Fiind la curent, probabil, cu principiile fizicii moderne, după care obiectele se schimbă în funcție de modul în care sunt contemplate, doctorul SMURD a intervenit, la început de an, mai supărat ca de obicei, criticând niște afișe absurde și o aplicație de alertare banală. Adică nicidecum ca să deplângă revoltătorii timpi de așteptare din UPU, sălbaticul măcel produs de accidentele de trafic ori altele și mai și. Să schimbe locul sau perspectiva. (M. G. C.)

 

O știre recent apărută ne dezvăluie secretele care te fac mai productiv la locul de muncă, imediat după concediu. Unul dintre sfaturi pare mai mult o glumă, având în vedere că „descoperitorul” remediului spune să începi munca mai devreme. Eventual încă din concediu, că vorba aia, nu trebuie să te înveți cu relaxarea. (D. E. M.)

 

Duminica trecută, când a fost evocată pilda celor zece leproși (Luca XVII), s-a brodit perfect pe istoria încâlcită a celui care a devenit, din motive judiciare, cel mai notoriu urolog al momentului. Având o specializare care nu îl pune la adăpost de critici, venerabilul practician este tratat, totuși, cu o asemenea lipsă de sportivitate încât nici măcar unul dintre miile de bolnavi operați și vindecați nu s-a pronunțat public în favoarea sa – în afară de un actor de cuplete răsuflate care a afirmat că regretă că „nu poate spune nimic rău de dânsul“. Îl credem. (M. G. C.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală