resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

12 Ianuarie 2018

Am ajuns la concluzia că ar trebui să le plângem de milă miniștrilor, cel puțin lui Florian Bodog. Astăzi am avut nevoie de lămuriri în ceea ce privește deciziile „înțelepte” luate în ultimul timp în sănătate. Domnul ministru mi-a răspuns, iar după câteva secunde, timp în care am apucat să-i pun întrebarea, telefonul „s-a închis”. Cred că nu a avut semnal, că sigur un ministru plătit din banii oamenilor de rând nu ar face așa ceva unui contribuabil. (D. M.)

 

Acolo unde Elena Ceaușescu a dat greș, ar putea să izbândească Mihai Fifor, (încă) ministrul apărării. Ambii și-au pus în gând să scoată producția de vaccinuri din centrul Bucureștiului, ambii din aceeași teamă de contaminare. Dacă prima a fost oprită de evenimentele din decembrie 1989, cel de-al doilea are o sarcină mult mai ușoară: demult nu se mai fac vaccinuri la Cantacuzino, așa că nu trebuie decât să mute niște utilaje pe care guvernarea PSD-PNL, cu onor. Nicolăescu al doilea în fruntea MS, le-a făcut nefuncționale. Cum ar veni, guvernul Ponta a făcut deja jumătate din treaba actualului guvern. Elena Ceaușescu ar fi invidioasă. (A. M.)

 

CNAS propune, ministerul dispune. CNAS și Ministerul Sănătății se iau la întrecere în a anunța o serie de propuneri de soluționare a unor probleme din activitatea furnizorilor de servicii medicale. Nu a fost nevoie „decât” de un meeting și un p

Publicitate
rotest al medicilor de familie, adevărații autori ai propunerilor cu pricina. Ceva ne spune că nu se vor supăra pentru încălcarea drepturilor de autor. (C.P.)

 

Nu sunt mai mult de două-trei luni de când Colegiul a susținut public faptul că, după lege, rolul său nu este să ocrotească personalul medical, ci acela de a proteja bolnavii de presupuse abuzuri ale medicilor. Se pare însă că, în foarte multe cazuri, așa cum este și în cel al ilustrului filistin clujean, onorabila instituție a optat „să nu se bage“ și nu a apărat nici pe bolnavi, nici pe medicul împricinat. Adică a ales postura de neutralitate care îi oferă cea mai potrivită ipostază de a-și da cu firma în cap. (M. G. C.)

 

Din seria „și când le avem ce facem cu ele?”… o femeie din Roman a ajuns la spital după un accident rutier mai puțin obișnuit. Conducătorul mașinii, soțul, a trecut peste un semn de circulație aflat pe stradă, ulterior mașina ieșind de pe partea carosabilă. Apreciem primăria pentru inițiativa semnelor, dar data viitoare haideți să evităm astfel de accidente și să le punem la locul lor, adică pe marginea drumului. Nu de alta, dar pe jos, pe șosea, vizibilitatea nu este tocmai bună. (D. E. M.)

 

Pentru o perioadă ne-a părăsit Traian. Nu, nu fostul președinte, ci statuia împăratului Traian, care se etala falnică în fața Muzeului de istorie a României. Se spune că pentru o restaurare. Cred și eu că avea nevoie, la câte atingeri a suportat, la cate selfie-uri a fost „parteneră”. Și-a pierdut și uzul moral, și material, și coada! (C. M.)

 

Se pare că, în privința „desantului“ prin care autoritățile judiciare au izolat un notoriu chirurg din Cluj, situația este astfel expusă încât populația să creadă ce trebuie să creadă. În compensație, există opinia după care dezmățul etic a fost posibil numai în măsura în care „într-o soțietate fără moral...“ o defecțiune de acest tip este foarte frecventă pe un climat social capabil să persuadeze că adevărul umblă cu capul spart. (M. G. C.)

 

De curând s-a inventat spray-ul nazal „antijocuri de noroc”. Specialiștii spun că acesta are capacitatea, cu un singur „puf”, să reprime dorința persoanei în cauză de a juca. Partea proastă o să fie dacă spray-ul o să coste prea mult și o să dea și el la rândul lui dependență. (D. E. M.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală