resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

15 Decembrie 2017

Dacă, o vreme, la Ministerul Sănătății s-a folosit metoda dusului cu vorba, în ultimul timp problemele de pe acolo se tranșează mai mult prin descotorosire. Un medicament lipsește din motive de export paralel, loturile de vaccinuri întârzie din cauza contestațiilor, pentru criza de specialiști e de vină altă Casă, iar pricinile de plagiat sunt născocite de pizmași. Din păcate, problemele rămân, iar cei puși să le rezolve nu mai pleacă. (M. G. C.)

 

Gata și cu dieta minune la femei! De azi renunțăm la apa plată cu lămâie. Cercetătorii au dovedit că mai mult de 70% din lămâi conțin bacterii. Acestea pot duce la numeroase afecțiuni, astfel că: „Adios dietă!”. Dar oare la răceală mai funcționează, sau să renunță

Publicitate
m de tot la ele? (D. E. M.)

 

Aflată în vizită la curtea regelui Ludovic-Filip, regina Victoria a rămas uimită de universul culinar al Casei de Orléans. Însă, deloc impresionată de barocul bucătăriei franțuzești, venerabila doamnă de onoare a reginei cerea pentru micul dejun doar ceai și pâine prăjită, iar la prânz, invariabil, carne fiartă de vită și legume, ignorând sosurile fastuoase, deoarece „niciodată nu poți ști ce ascunde un sos”. Astfel, spectacolul unui serial istoric poate fi, pe lângă distracție, un bun vehicul și pentru puțină educație. (M. G. C.)

 

Conform cercetătorilor, una dintre principalele calități ale cafelei este să prevină depresia. Aș tinde să-i cred, dar când mă gândesc la faptul că și azi o să mă uite Dumnezeu la muncă, jur că tot voi plânge... cu toată cafeaua din lume. (D. E. M.)

 

Un grup de parlamentari români a avut năstrușnica idee de a propune un proiect de act normativ pentru reducerea impozitelor la mașinile cu mulți cai putere. Și ca să nu fie acuzați că subțiază bugetul țării, vor crește impozitele pentru mașinile cu motoare de capacitate redusă. Au constatat ei că e cam mare aglomerația pe străzi și poate așa vor face loc. Pentru mașinile cu motoare puternice, evident. (D. D. M.)

 

Statul român încurajează tot mai mult tinerii bine pregătiți să rămână în țară. Un articol recent a arătat încă o dată că măsurile luate sunt din ce în ce mai drastice.  În ianuarie, un grup de elevi trebuia să participe la o competiție de programare organizată de NASA, însă statul bineînțeles, pentru a-i păstra s-a făcut că nu are fonduri. Data viitoare propun închiderea granițelor. (D. E. M.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală