resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

18 August 2017

E discutabilă deprinderea televiziunii de a da reclame directe, dar este și mai ciudată când sunt rulate reclame „sub acoperire”. Într-o zi a venit dentistul X, CEO la clinica Y, care s-a apucat să facă educație medicală vorbind despre parodontoză dar pomenind simptomele parodontitei, bifând importanța periuței și a pastei în felul unei compuneri de clasa zero și sărind apoi la tehnicile de proiecție digitală pe implanturi. Partea bună este că au fost sugerate niște costuri așa de ridicate, încât oricine le-ar auzi nu va mai neglija igiena dentară în veci.(M. G. C.)

 

Un restaurant chinezesc oferă reduceri femeilor în funcție de mărimea cupei sutienului. Managerul restaurantului susține că „de când am început campania, vânzările au crescut cu 20%”. Pentru cupa

Publicitate
A se oferea o reducere de 9,5 yuani, pentru cupa B 8,5, până la 3,5 pentru cupa G. (R. D.)

 

Patologia de climă toridă a dat motive unei șefe de la Salvare și unui șef de la un secretariat de stat să tragă populației o săpuneală și un perdaf. Doamna a spus, cu o amabilitate agasată, că într-o situație de urgență solicitantul trebuie să sune „mai întâi și mai întâi” la medicul de familie, apoi la specialist și doar după aceea la 112. Perdaful șefului, ceva mai răstit, a fost de fapt un avertisment către cei care apelează „pentru orice” la providențialul număr, să înceteze dacă nu vor să o sfeclească. Sincronizate mai bine ca oricând, ambele puneri la punct lasă impresia că serviciile respective sunt ușor depășite, iar șefimea de pe acolo este cam surmenată și ar mai trebui primenită. (M. G. C.)

 

Un studiu britanic a cercetat șansele de a avea copii ale femeilor care au suferit în copilărie apendicectomii sau amigdalectomii. Rezultatele au fost surprinzătoare. Statistic vorbind, femeile care au suferit ambele proceduri au avut o șansă semnificativ mai mare de a rămâne însărcinate decât cele care nu au avut nevoie de aceste operații. Aproape 60% din femeile cărora li se extirpaseră atât apendicele, cât și amigdalele au avut ulterior copii, față de numai 43,7% din femeile care nu suferiseră aceste intervenții. (M. G.)

 

Primăria din Dumbrăvița, județul Timiș, a cheltuit nu mai puțin de 3.000 de lei pe pixuri – 150 de lei bucata. Pixurile sunt personalizate și sunt inscripționate cu „SPCLEP Dumbrăvița”. Primarul consideră că este o achiziție transparentă, absolut necesară la inaugurarea noului sediu al Serviciului de Evidență a Populației. Oare le-or ajunge douăzeci de pixuri? (R. D.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală