resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

21 Aprilie 2017

E uimitor ce de binefaceri făgăduiește orașului primăreasa Capitalei: spitale, școli, stadioane, poduri și podețe, metrou până la Otopeni ș.a.m.d. A fost inventată chiar și o „deltă” (a Văcăreștiului), care dispune de tot ce îi trebuie, numai de un fluviu ba. Inestimabila doamnă a reușit, mai eficace decât oricine, să paveze în întregime Bucureștiul cu intenții bune. Dacă ar fi pavat și gropile în care a instalat „celebrul” târg de Paște de la Parlament, era un semnal clar că bine-intenționata blondă se va apuca, odată și odată, de treabă. Că proiecte îi putem da și noi, de nu le poate duce. (M. G. C.)

 

Cu ocazia sărbătorilor pascale de anul acesta, ambulanțele și serviciile medicale de urgență au raportat un număr record de pacienți. De unde putea să crească așa de tare numărul de alcoolemii, intoxicații alimentare, crize biliare și alte suferințe „de sezon”? Explicația e simplă: anul acesta, Paștele ortodox și cel catolic s-au sărbătorit simultan. Să vă fie de bine! (M. G.)

 

19 aprilie a fost declarată, în SUA, ziua internațională a usturoiului. Oamenii organizează festivaluri și se delectează cu preparate culinare ce au ca ingredient principal planta mirositoare. Nu e de mirare că au dedicat o zi doar pentru această legumă, SUA fiind al

Publicitate
șaselea producător mondial de usturoi. Americanii au o istorie îndelungată legată de usturoi: orașul Chicago a fost numit după numele usturoiului sălbatic din jurul lacului Michigan (chicagaoua). Pentru noi, ceilalți, există alliumfobia, cum se numește fobia față de usturoi. (R. D.)

 

Ești excentric dacă mănânci iepurele de ciocolată începând cu picioarele – doar 4% procedează astfel, în vreme ce majoritatea (59%) mănâncă mai întâi urechile. Sunt rezultatele unui studiu publicat într-un jurnal științific, Laryngoscope, realizat de o orelistă din Detroit. Autoarea recunoaște că studiul poate fi ușor catalogat la categoria „soft science”, dar, „fiind vorba de urechi, pentru un orelist e ca și cum ar fi Crăciunul”. Eu chiar aștept Crăciunul, poate cercetătoarea va reveni cu o cercetare despre motivele pentru care renul Rudolf are nasul roșu. (A. N.)

 

Mirela se juca, până mai ieri, la părculețul cu leagăne. Acum este farmacistă lângă marketul de la colț. „Este mai multă lume aici decât la vecini / Așa e înainte de sărbători. Oamenii iau preventiv. / Aha, cam ce? / Cam tot ce văd în reclame, că nu trebuie rețetă. / Și, nu e periculos? / Deloc. Nici pentru sănătate, nici pentru boli. Vă rog, cine urmează? / Paște fericit!” (M. G. C.)

 

Anul acesta, pentru a marca ziua Pământului, NASA va face prima transmisiune live la calitate înaltă din spațiu. Aceasta va arăta cât de frumoasă este planeta noastră, dar și care sunt principalele probleme cu care aceasta se confruntă. Mai degrabă, transmisiunea pare a fi un semnal SOS aruncat în eter în speranța că o civilizație extraterestră avansată și prietenoasă va veni să ne convingă să ne băgăm mințile-n cap și să nu ne tăiem craca de sub picioare. (M. G.)

 

A fost inventată prima cremă buvabilă pentru protecție solară. Acest produs s-ar baza pe anumite frecvențe radio care protejează de razele UV. Ben Johnson, proprietarul companiilor care au produs crema, garantează pentru proprietățile acesteia. Se pare că produsul s-ar vinde deja de cinci ani. În acest ritm, ne putem aștepta la dispariția cremelor și înlocuirea acestora cu băuturi carbogazoase care protejează și sting setea, acestea fiind de preferat în zilele caniculare. (R. D)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală