resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

14 Aprilie 2017

Ziua mondială a sănătății a fost onorată de ministrul Bodog prin participarea sa la o reuniune cu puștimea adusă – într-o sală de sport – pentru o dădăceală despre binefacerile mișcării. Afabil ca de obicei, el a spus că de la preluarea funcției a izbutit să slăbească douăzeci de ocale doar prin „alimentație sănătoasă, alergări ușoare, mers alert” și că, de altfel, singurul sport pe care îl practică este șahul. Poate că,

Publicitate
dacă acum, de Paște, va mai practica și ciocniri de ouă roșii, vom auzi de succese la fel de mari și pe la minister. (M. G. C.)

 

Din înțelepciunea publicitarilor: reclama la vertij.ro începe cu fraza: „A fost odată Ana, care suferea de vertij”. Mă întreb câți oameni se vor grăbi să intre pe platformă ca să afle cum a murit Ana. (A. N.)

 

Nu se poate ști dacă, în Săptămâna Patimilor, cineva ar putea lăcrima, din compasiune, și pentru medicii de prin spitale, policlinici, cabinete și ambulanțe, hărțuiți și înlănțuiți de rigorile insuportabile ale CNAS. Mai ales acum, după ce s-a aflat că funcționărimea acestei instituții nu avea grijă ca în vastele ei birouri „șperțoidoza” să nu se întindă la proporțiile „duțești”, de milioane, pe care șeful ei le încasa. Toți asigurații ar trebui să-i ureze acestui personaj sănătate din destul ca să poată suporta toate procedurile legale binemeritate. (M. G. C.)

 

Ministrul finanțelor publice ale României a declarat că „viscolul a tăiat investițiile din România”. Curată meteosensibilitate! Vântul, bată-l vina, se pare că își face de cap și prin finanțele țării, nu numai prin buzunarele românilor. Românilor de rând, pentru că mai marii noștri, aleși democratic, deși nici nu a venit bine sezonul vacanțelor, deja se gândesc (a se citi „înghesuie”) la locuri mai cu soare și cu multă relaxare. (R. D.) 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală