resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

4 Martie 2016

În pofida celor care cred că ministrul sănătății nu a dorit funcția și nici acum nu prea o vrea, evenimentele au făcut ca, în ultimele zile, acesta să fie mai activ. Vizitează spitale, face declarații pe scară și pe fugă, clamează „măsur

Publicitate
i radicale“ pe care nu le numește și, în timp ce unii tot îi cer demisia, el insistă să facă alții acest gest. Cum ar veni, demisionabilul strigă demisia. (M. G. C.)

 

Ar trebui denunțat un caz atipic de epigonism în care abilitățile de zeflemist public pe care le-a părăsit, de-o vreme, un doctor de pe la Galați sunt preluate de un agent de stradă din Oltenia. E la fel de trist să ironizezi un pacient care și-a rupt noada sau un șofer care „calcă strâmb“ linia continuă, doar pentru a scoate din asta foiletoane succesive care au exact hazul unui castron cu terci. Măcar de n-ar fi plagiate. (M. G. C.)

 

Ben Carson, neurochirurgul aflat în cursa pentru alegerea candidatului GOP la prezidențialele Statelor Unite, vorbește în diferite interviuri despre cum Obama nu e „suficient de negru“ pentru că n-a fost destul de sărac în copilărie. Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru primăria Capitalei, spune de patru ori într-un singur interviu că dacă guvernul nu îl va asculta „le taie apa caldă și căldura“. Chiar dacă nu pare, există o legătură. Am reușit să importăm ceva din cultura politică a SUA – nu dezbaterile serioase, ci planul B: „Dacă nu-i poți convinge, zăpăcește-i!“. (A. N.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală