resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

27 Noiembrie 2015

Dezinteresul companiilor farma de a investi în cercetări pentru descoperirea unor noi antibiotice pare tot mai pregnant. În ultimii zece ani, omenirea nu a fost capabilă să producă decât vreo doi compuși care să lupte cu bacteriile ultrarezistente. Avem însă grijă să ne înarmăm, căci și glonțul poate fi un antibiotic – și el ucide, nu-i așa? O mică parte din aceșt

Publicitate
i bani de-ar merge către cercetare în sănătate, mulți dintre acești germeni invincibili nu ne-ar mai da atâtea bătăi de cap. Asta dacă nu inventăm alții, că trebuie să ne gândim și la profiturile producătorilor de medicamente.(D. D. M.)

 

Probabil cu intenția de a fi cât mai sugestiv, profesorul Adrian Streinu-Cercel a afirmat într-un interviu că „spălatul pe mâini este mai bun decât trei sute de doctori“. Deoarece nu a oferit nume, presupunem că așa glumește domnia sa. (M. G. C.)

 

Durerea aia de măsea, o știm cu toții... dar frica de dentist e atât de mare încât mulți iau antibiotice „după ureche“. Un studiu apărut în Journal of Pharmacy & Bioallied Sciences îi sfătuiește chiar și pe medicii prescriptori să apeleze la rațiune, ținând cont de creșterea riscului de rezistență la majoritatea antibioticelor uzuale. Din păcate, tratamentele minune încă nu s-au inventat, nici măcar în stomatologie. (C. T.)

 

Raed Arafat a apărut la un post de televiziune pentru a da explicații cu privire la acuzele care i s-au tot adus în ultima vreme. Faptul că interviul a fost realizat de Radu Tudor poate să pară normal doar pentru cei care nu știu că antenistul îi este direct subordonat lui Raed Arafat în consiliul director al Fundației pentru SMURD, din care face parte, și unde medicul este președinte. (A. M.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală