resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

11 Septembrie 2015

Câteodată vin dinspre nord ploi în rafale și zloată. Alteori, vânturile sudului aduc arșiță și valuri de praf care bântuie cartierele. Cetele „roxolanilor“ de azi, cu uneltele lor infernale, sparg bulevardele Bucureștilor ca să îngroape cabluri, conducte, bani. Cod galben. Doctorul-primar, tocmai când se mai propunea cu alt mandat, a căzut într-o crevasă cu 25.000 de euro. Cod ro

Publicitate
șu. (M. G. C.)

 

Dovadă mai mare de prietenie decât cea dintre „apropiații“ primarului Oprescu și el, unde am putea găsi? Deh, prietenul la nevoie se cunoaște. S-o fi încins primarul prea tare de s-au gândit ei să-l trimită „la răcoare“? Că doar nu degeaba or fi început „să dea din casă“. O fi stat omul prea mult în soarele torid al verii, sau s-o fi aprins de la apele geotermale din subsolul Capitalei, cele al cărui potențial promisese că îl va valorifica încă din primul său mandat? Pe când o lucrare științifică pe această temă? Că tot se poartă. (D. D. M.)

 

Sunt anomaliile dentare cel mai mare pericol pentru sănătatea urșilor Panda? Nu, nu este o întrebare de examen la stomatologie, ci subiectul unui studiu din Journal of Wildlife Diseases care arată că ursuleții cu probleme grave dentare au murit din cauza complicațiilor intestinale. Știam noi că nu e de glumit cu spălatul pe dinți, dar cum îi convingem pe urșii Panda de acest lucru? (C. T.)

 

Jumătate din secolul trecut am fost „grânarul Europei“ iar ai noștri nu aveau ce pune pe masă. Acum dăm doctori în toate zările, iar la noi, spitale, secții și linii de intervenție nu au pe cine să trimită la toți sărmanii de bolnavi. Blânda Clio nu ar trebui să permită Istoriei să se repete pentru cei care nu pot învăța niciodată nimic din asta. (M. G. C.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală