resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

În luptă cu autismul

18 August 2017
     Conferința Internațional
Publicitate
ă Autism București (IACB 2017) va avea loc în perioada 27–29 octombrie. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) și va fi găzduit de Rin Grand Hotel din Capitală. 
     Conferința se va bucura de participarea unor lectori importanți din România și din Europa din domeniul psihologiei, medicinei, dar și reprezentanți ai ONG-urilor și părinți ai copiilor cu autism. Organizatorii își propun să aducă laolaltă părinții și profesioniștii, pentru a împărtăși cele mai noi cunoștințe și cele mai bune practici din domeniu. Se vor prezenta diverse tehnici care au ca scop o adaptare mai bună la viața socială și școlară a copiilor cu tulburări din spectrul autist. Unul din invitații speciali este Gina Davies (Marea Britanie), care va aduce informații noi despre tehnici de îmbunătățire a atenției, astfel încât acești copii să se poată implica mai bine în activitățile în care sunt incluși. (M. G.)
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală