resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

În apărarea literaturii spontane

Autor: Dr. Ana MIHAI | 18 Decembrie 2015
În apărarea literaturii spontane
     Maniera de a scrie a amatorilor va proveni mereu în linie dreaptă din personalitatea proprie, fără a fi dictată de meseria de scriitor și fără a pierde vreun moment din vedere acel impuls misterios care i-a îndemnat să scrie. Așa explică și se explică dr. Alexandru Trifan în cel mai recent număr a
Publicitate
l revistei Fântâna din Kos, editată de Societatea Medicilor Scriitori și Publiciști din România. Articolul semnat de doctorul Trifan pare a se constitui într-un scut pentru apărarea literaturii spontane și a scriitorilor amatori. Ei „știu și pot să păstreze ingenuitatea procreatoare“, spune medicul, plecând de la eseul „Mari amatori“ al scriitorului Jacques de Lacretelle. Sunt numeroase poeziile care provin din personalitatea și talentul medicilor, găzduite în spațiul editorial.
     O mențiune specială pentru Mihai Cezar Popescu, nu pentru că este redactorul șef al revistei, ci pentru că poeziile lui „curg“ bine. Și pentru că anul trecut, când și-a lansat volumul de poezii „Însemnări volatile“, și-a mascat frumos surprinderea în fața interpretării unui poem, primit din public – „Poate fi, poate fi…“.
     Pentru unii însă, adevărata bucurie pe care o aduce revista ține de reproducerea picturilor semnate de medici, iar alb-negrul paginii de interior le dă o tușă misterioasă și retro. Am remarcat peisaje, portrete și naturi statice semnate de Suzana Bantaș, Areti Dinulescu, Livia Constantinescu Luca, Laura Tudose, Elena Demetrescu, Elena și Dan Paulian, Ana Maria Runcan și Petru Moțiu.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală