resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Hepatita C – boala sistemului

Autor: Diana MĂRCULESCU | 19 Ianuarie 2018
     Pacienții cu hepatita C din România se confruntă adesea cu accesul deficitar la tratament. Mul
Publicitate
ți dintre ei sunt convinși că au fost infectați cu virusurile hepatitice tocmai din spitalele de stat, altfel nu-și găsesc răspuns la sursa infecției, arată un articol publicat în numărul 33 al revistei Optimism. În ultimii ani, în mod regulat, autoritățile au anunțat inițierea unor campanii de testare pentru diagnosticarea persoanelor cu hepatita C. De cele mai multe ori campaniile nu se transformă în programe coerente și transparente, care să urmărească depistarea acestei boli și să ofere tratament, monitorizare sau chiar posttratament.
      Dr. Rodica Mătușa vorbește în cadrul aceleiași reviste despre importanța aderenței la tratament și menținerea unui nivel viral nedetectabil, în cazul persoanelor care suferă de HIV. Majoritatea copiilor infectați cu HIV în anii 1987–1990 au devenit acum adulți și își doresc familii și totodată urmași sănătoși. Vindecarea acestei boli este preconizată de specialiști după anul 2030, lucru care ar duce la rezolvarea unei mari probleme cu care societatea se confruntă.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală