resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Gratii pentru medici

Autor: Dr. Al. TRIFAN | 12 Februarie 2010
Gratii pentru medici Prima demonstraţie istorică a faptului că etniile nu trebuie privite ca o fragmentare a umanităţii, ci ca o diversitate a ei, a fost oferită de cele două secole şi jumătate de existenţă a Statelor Unite ale Americii. În Comunitatea Europeană, are loc un vast proces de înlocuire a intoleranţei şi stigmatizării naţionale prin toleranţă şi acceptare multietnică. Aceste idei cuceresc nu numai domeniul interstatal, dar şi pe cetăţenii din interiorul unor populaţii multietnice. (...)
Adept al unor principii similare mi se pare şi colegul nostru din Târgu-Mureş, dr. Mihai Ardelean, psihiatru cu experienţă, care s-a implicat înc
Publicitate
de la începutul anilor ’90 în schimbarea mentalităţii din interiorul breslei. Publicaţiile sale din ultima vreme îl arată preocupat de două lucruri: realizarea unei „orchestre“ culturale compuse din „instrumentişti“ ai comunităţii din zona sa şi descifrarea metodelor pe care securitatea le-a folosit pentru a-i transforma pe mai mulţi medici, unii dintre ei renumiţi, în informatori. Cu această ultimă intenţie a vizitat frecvent arhivele CNAS, publicând o parte din dosarul profesorului Eduard Pamfil şi acum, în cartea la care ne referim: ISTORIA ALTUIA ÎN APĂRAREA EULUI, cel al medicului psihiatru Csiky Csaba din Târgu Mureş. Cartea este o culegere de articole care se adresează problemelor de mentalitate perene izvorâte în cursul convieţuirii îndelungate a populaţiilor din Transilvania.
Pentru cine nu le cunoaşte, menţionăm doar titlul unuia din texte: Hei, prietene ungur din mine, încotro? semnat de Dorin Adrian Suciu, cel de-al doilea coordonator, alături de dr. Mihai Ardelean, al culegerii de texte care formează conţinutul cărţii. (...)
Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală