resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Generaţia care poate schimba ceva

Autor: Stud. Ioana GEORGESCU | 10 Aprilie 2015
Generaţia care poate schimba ceva

La 4 aprilie, studenţii mediciniştii au protestat din nou împotriva desfiinţării Institutului Cantacuzino. Aproape o oră, în linişte, tinerii au format un lanţ uman în jurul instituţiei şi au cerut Guvernului să găsească urgent o soluţie pentru reluarea activităţii. A fost a doua astfel de manifestare în această primăvară.

 

 
Prima întrebare care ne e aproape întotdeauna adresată este: „De ce ac
Publicitate
um?“. Pentru că România are nevoie de noi, are nevoie de o schimbare şi credem că suntem generaţia care poate lupta şi schimba ceva. Suntem o generaţie căreia îi pasă de ce se va întâmpla cu România şi peste cinci ani şi peste zece şi peste patruzeci. Pentru că vrem să creştem aici, să îi creştem aici. Cine sunt ceilalţi? Viitorii noştri copii, viitorii noştri pacienţi.
Avem nevoie de şansa la cercetare în ţara noastră. Iar domeniul imunologiei, microbiologiei, este destul de vast pentru multe specializări medicale. Avem nevoie de şansa de a ne învăţa viitorii copii limba română. Şi pentru asta avem nevoie de facilităţi aici, în ţara noastră, în România. Şi nu vrem ca peste 20 de ani să se moară iar de difterie. Vrem să fim mândri că am fost născuţi şi că am învăţat în România şi că România ne-a susţinut.
La protestul din data de 4 aprilie 2015, deşi am fost prezenţi în număr restrâns, am simţit că putem face o schimbare în bine, mai ales pentru că avem susţinerea atâtor oameni din afara sistemului medical. Le mulţumim pe această cale şi jurnaliştilor care ni s-au alăturat, dându-ne şansa ca populaţia României să afle despre lupta noastră şi să ni se alăture, într-un fel sau altul. A fost concepută şi o petiţie, pe care au semnat-o atât oameni veniţi la protest, cât şi mulţi din cei aflaţi în trecere.

 

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală