resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Ecocardiografie la standarde americane

Autor: Prof. dr. Eduard APETREI | 28 Noiembrie 2014
Ecocardiografie la standarde americane
   Cardiologia progresează astăzi foarte rapid. Un motor important al progresului este ecocardiografia, care a căpătat o dimensiune greu de imaginat în urmă cu câţiva ani. În ţara noastră putem spune, fără să greşim, că ecocardiografia este larg utilizată.    Conceput şi redactat sub egida Washington University School of Medicine, apărut în România la Editura Callisto, în coediţie cu Wolters Kluwer Health – Lippincott Williams & Wilkins (SUA), Manualul Washington de Ecocardiografie – avându-i ca editor pe Ravi Rasalingam şi editori asociaţi pe Majesh Meakan şi Julio E. Perez – constituie o resursă valoroasă de informaţii necesare efectuării şi interpretării înregistrărilor ecocardiografice. Volumul în limba română este realizat prin eforturil
Publicitate
e şi coordonarea unei echipe de şase medici cardiologi de la Clinica de cardiologie a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu“, sub coordonarea dr. Radu Ciudin.
   Instrument ideal pentru cardiologi, manualul este suficient de cuprinzător pentru a ghida utilizatorul în programul său de instruire şi în acelaşi timp este accesibil şi facilitează consultul rapid pentru medicii de medicină internă, medicină generală, precum şi pentru toţi cei interesaţi de domeniul ecocardiografiei. Succesul în ecografia cardiacă al celor care parcurg volumul este mijlocit şi prin: sfaturile practice (oferite de cardiologi şi ecografişti, care aduc informaţii utile despre tehnica efectuării ecografiei şi modul de optimizare a imaginii; compartimentarea cărţii în capitole uşor de parcurs, care tratează subiecte precum markeri de diagnostic în bolile valvulare, cardiomiopatii şi anomalii congenitale, dar şi aplicaţii ale ecografiei transesofagiene; numărul mare de imagini de calitate înaltă ce contribuie la fixarea vizuală a informaţiei şi îmbunătăţeşte acurateţea diagnosticului; descrierile succinte dar cuprinzătoare ce furnizează informaţii critice pentru domeniul ecocardiografiei şi al tehnicii Doppler. Pe baza unui cod unic de acces poziţionat pe coperta interioară a cărţii, cititorul are acces online către serverele Wolters Kluwer Health (SUA) – http://solution.lww.com – unde sunt peste 500 de filme ecocardiografice, şi către varianta necenzurată în limba engleză (e-book).
   Această carte vine să sprijine medicul practician în activitatea de zi cu zi, fie la camera de gardă, fie la patul bolnavului în spital sau la cabinetul de consultaţii.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală