resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Beneficiile unei hidratări corecte

Autor: Dr. Roxana DUMITRIU | 21 Aprilie 2017
     Persoanele care consumă cel puțin cinci pahare de apă pe zi au avut un risc semnificativ mai mic de mortalitate printr-un accident coronarian față de cei care consumă mai puțin de două pahare pe zi, se arată într-un articol semnat de dr. Ionel Bratu în numărul din februarie al revistei Via
Publicitate
ță + sănătate
. Autorul dezvăluie secretele unei hidratări eficiente, pentru că a nu bea destulă apă poate deveni la fel de dăunător ca fumatul.
     Într-un alt articol, semnat de același autor sunt prezentate beneficiile hidroterapiei în tratamentul arsurilor și fibromialgiei. Terapiile care utilizează apa pot fi utile în tratamentul afecțiunilor sistemului nervos, tractului genito-urinar, tractului gastrointestinal sau aparatului locomotor. Importanța consumului de apă a fost subliniată în ultimele articole de cercetare medicală, ne arată prof. dr. Nicolae Dan. Este recomandat consumul de apă plată. Cafeaua, băuturile carbogazoase, băuturile alcoolice deshidratează corpul, deși sunt lichide. Pentru fiecare porție de cafea sau băutură îndulcită este nevoie să se bea două porții de apă. 
     Un alt articol – Antiinflamatoarele în bolile reumatice – semnat de dr. Laura Herețiu arată că medicamentele antiinflamatoare sunt utilizate ca terapie de primă linie în bolile cu severitate ușoară sau medie, efectele adverse fiind uneori greu de gestionat. În cazul afecțiunilor gastrointestinale preexistente (gastrite, ulcere) trebuie administrate cu prudență sau alături de protectoare gastrice.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală