resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Acribie & orgoliu

Autor: Dan LĂZĂRESCU | 18 Septembrie 2009
Acribie & orgoliu Cunoscut iatroistoric, dl dr. farm. Vasile I. Lipan revine, publicistic, cu o broşură (50 de pagini) despre ŞTEFAN MINOVICI – luptător pentru o cauză nobilă (Editura Farmaceutică, Bucureşti, 2008). (...)
Publicitate
   Cu acribia-i bine-cunoscută, autorul a cercetat conştiincios în arhive, a citit tratate, presa vremii, cele mai felurite documente care puteau furniza detalii (unele inedite, aduse acum la lumină de dsa) despre drumul vieţii parcurs de Ştefan Minovici, fratele creatorului Medicinii legale în ţara noastră, Mina Minovici. Licenţiat în ştiinţe fizico-chimice (la Bucureşti), cu un doctorat în chimie (susţinut la Berlin), Ştefan Minovici (1867–1935), deşi nu a fost farmacist – subliniază autorul lucrării – „a înţeles încă de la intrarea sa, în 1897, în învăţământul farmaceutic, că farmacia se află într-o situaţie destul de grea, motiv pentru care a hotărât să se dedice, cu toată capacitatea şi priceperea sa, progresului învăţământului farmaceutic din ţara noastră“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.


  
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală