resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. NICA Dan Aurel

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de NICA Dan Aurel

Anevrismele intracraniene nerupte

Anevrismele intracraniene nerupte

Numarul 47 (1193) | 28 Noiembrie 2012
   Anevrismele reprezintă o dilataţie anormală în peretele arterial, survenită secundar unei modificări în structura anatomică a acestui perete (fig. 1).    Factorii etiologici incriminaţi în apariţia anevrismelor intracraniene sunt (1):    Factori anatomici. Structura anatomică a arterelor (...)

|

Congresul neurochirurgilor europeni

Numarul 47 (1193) | 28 Noiembrie 2012
Anual, Asociaţia Europeană a Societăţilor de Neuro­chirurgie (EANS) organizează un eveniment ştiinţific de profil într-una din capitalele continentului. În perioada 24–27 octombrie a.c., acesta a avut loc la Bratislava, organizator fiind prof. dr. Juraj S˘ten˘o, preşedintele Societăţii Slovace de Neuro­chirurgie. Congresul a (...)

|

ACNS 2012

Numarul 38 (1184) | 27 Septembrie 2012
   În perioada 2–5 septembrie 2012, la Istanbul, a avut loc al IX-lea Congres Asiatic de Chirurgie Neurologică (ACNS). Preşedintele comitetului de orga­nizare a fost prof. dr. Mehmet Zileli, fost preşedinte al Societăţii Turce de Neurochirurgie. Preşedinte de onoare şi coordonator a fost prof. dr. Tetsuo Kanno (Japonia), (...)

|

MEDULOBLASTOMUL – tumoră cu malignitate crescută la copil

MEDULOBLASTOMUL – tumoră cu malignitate crescută la copil

Numarul 30 (1176) | 3 August 2012
     Meduloblastomul (MBL) este o tumoră primară embrionară a cerebelului (fig. 1), considerată cea mai frecventă tumoră malignă intracraniană la copil (1).      Prima referire cu privire la o tumoră cerebeloasă cu celule mici şi cu grad mare de malignitate a fost făcută de Cushing şi (...)

|

 
Viaţa Medicală