resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

A. M.

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de A. M.

Mâncărimi, mincinoși și rahatul pseudoprofund

Mâncărimi, mincinoși și rahatul pseudoprofund

Numarul 40 (1394) | 30 Septembrie 2016
    Probabil că vor mai trece mulți ani până să apară un eventual al doilea premiant IgNobel care să rostească și un discurs de mulțumire la Stockholm. Primul și (deocamdată) singurul Nobel acordat unui laureat IgNobel a fost primit de Andre Geim, pentru descoperirea grafenului, în 2010. Cu un deceniu înainte (...)

|

Genetica, la sfat

Numarul 2 (1252) | 16 Ianuarie 2014
    Ultima întrunire din 2013 a Atelierului de filosofie şi antropologie medicală – organizat de Centrul de filosofie aplicată din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ (conf. univ. Istvan Király) şi de UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca (prof. dr. Dan L. Dumitraşcu) – a avut o temăinteresantă: consilierea (...)

|

Politicienii din sănătate vs. politicile de sănătate

Politicienii din sănătate vs. politicile de sănătate

Numarul 50 (1248) | 18 Decembrie 2013
   O uşoară confuzie pare să fi cuprins numărul din noiembrie 2013 al revistei Politici de sănătate: nu orice politician din sănătate face sau înţelege politici de sănătate (ba chiar dimpotrivă, am spune), or, în paginile publicaţiei găsim o inflaţie de politicieni, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, mai mult sau (...)

|

Altfel de metale… grele

Altfel de metale… grele

Numarul 23 (1169) | 15 Iunie 2012
     După ce, cu doi ani în urmă, publicul român avea bucuria de a participa la un memorabil concert din seria Big Four – Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax, trupele care au definit curentul speed/thrash metal, parte integrantă din genul mai larg heavy metal –, luni, 4 iunie a.c., la Arenele Romane, trupa (...)

|

 
Viaţa Medicală