resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. APETREI Eduard

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de APETREI Eduard

Medicina moleculară, sub lupa specialiștilor

Numarul 47 (1504) | 23 Noiembrie 2018
Medici și academicieni din România și din Republica Moldova au participat la București, la cea de-a doua sesiune știinţifică a Academiei de Știinţe Medicale (AȘM), desfășurată sub deviza „De la Medicina Moleculară la Medicina Clinică”.    În deschiderea reuniunii știinţifice, acad. Leon Dănăilă a primit o (...)

|

Ecocardiografie la standarde americane

Ecocardiografie la standarde americane

Numarul 48 (1298) | 28 Noiembrie 2014
   Cardiologia progresează astăzi foarte rapid. Un motor important al progresului este ecocardiografia, care a căpătat o dimensiune greu de imaginat în urmă cu câţiva ani. În ţara noastră putem spune, fără să greşim, că ecocardiografia este larg utilizată.    Conceput şi redactat sub egida Washington (...)

|

Aterotromboza - placă turnantă în afecţiunile cardiovasculare

Aterotromboza - placă turnantă în afecţiunile cardiovasculare

Numarul 19 (1165) | 18 Mai 2012
Societatea Română de Cardiologie şi Asociaţia Naţională Română de Stroke (AVC) s-au reunit şi în acest an pentru a susţine a 12-a Conferinţă Naţională de Aterotromboză, organizată cu sprijinul grupului farmaceutic Sanofi România. Reuniunea, desfăşurată luna trecută, la Bucureşti, a adunat nume de marcă din practica de (...)

|

 
Viaţa Medicală