resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. TAR Gyöngyi

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de TAR Gyöngyi

Antibioticele: o armă letală cu două tăișuri

Numarul 48 (1350) | 27 Noiembrie 2015
     Limita dintre uzul și abuzul de antibiotice este o problematică incomodă, încărcând conștiința corpului medical din toată lumea civilizată, dar pe noi, medicii din România, ar trebui să ne preocupe cu precădere. Din păcate, vorbim mult despre această chestiune și facem puțin. Organizăm (...)

|

Destructurarea organizatorică a reţelei de sănătate publică?

Numarul 13 (1211) | 4 Aprilie 2013
   După vehementa declaraţie de presă a ministrului Eugen Nicolăescu din 12 martie a.c., când lansa reforma structurală a sistemului sanitar prin desfiinţarea unor structuri – printre care şi restructurarea direcţiilor de sănătate publică judeţene, „verigi birocratice făcând parte din sistemul comunist“, (...)

|

Starea de sănătate a populaţiei

Numarul 12 (1210) | 29 Martie 2013
Analiza comparativă a metodelor de evaluare folosite în România şi Ungaria   O condiţie esenţială a conştientizării o reprezintă cunoaşterea. Poate fi necunoaşterea problemelor de sănătate unul din motivele indiferenţei, inconştienţei sociale şi politice? Oare factorii decizionali responsabili de politicile sociale, de (...)

|

Ce ne lipseşte pentru o discuţie serioasă despre noua lege a sănătăţii

Ce ne lipseşte pentru o discuţie serioasă despre noua lege a sănătăţii

Numarul 17 (1163) | 2 Mai 2012
   În zilele noastre, când presa (chiar şi publicaţiile medicale) răsună de eşecul reformelor sistemului sanitar românesc şi se declară chiar colapsul întregului sistem, vorbindu-se de „punctul mort la care a ajuns sistemul“ din România, se justifică necesitatea ştiinţifică de a stabili exact diagnosticul, pentru (...)

|

 
Viaţa Medicală