resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. STOICULESCU Puiu

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de STOICULESCU Puiu

Document necesar şi valoros

Document necesar şi valoros

Numarul 24 (1274) | 13 Iunie 2014
   A doua jumătate a secolului XX a fost una din cele mai negre din istoria spiritualităţii româneşti – perioada comunistă, în care politizarea oricărui domeniu a atins cote maxime. În medicină, pavlovismul a căutat să împiedice orice activitate şi cercetare medicală adevărată, firească. Pavlov a fost genial şi (...)

|

O boală din alte vremuri

O boală din alte vremuri

Numarul 34 (1232) | 3 Septembrie 2013
   În 1950-1951 am avut marea şansă şi fericire să prind ultimul stagiu de internat, care a durat aproape un an, la Clinica de „contagioase“ Colentina, singura din acea perioadă din Bucureşti şi, cred, unica din ţară. În acea perioadă, acolo exista cel mai mare grup de specialişti excepţionali, pe care i-a avut (...)

|

Amintiri cu prof. dr. Emanoil Manolescu

Amintiri cu prof. dr. Emanoil Manolescu

Numarul 2 (1200) | 16 Ianuarie 2013
   Cu Pissy (Pisache), pe numele lui din buletin Emanoil Manolescu, am fost coleg de an, din primul până în ultimul an al Facultăţii de Medicină – Pediatrie din Bucureşti. Era modest, cu mult bun-simţ, foarte inteligent (căuta să nu pară), cu spirit de observaţie, cald, natural, antivedetă. Din această cauză poate, (...)

|

Un distins medic şi pictor: dr. Virgil Chivu

Un distins medic şi pictor: dr. Virgil Chivu

Numarul 22 (1168) | 7 Iunie 2012
     Ianca, jud.Brăila. Comună mare, în plin şes (câmpia Brăilei), aşezată lângă lacul Ianca, la jumătatea drumului dintre reşedinţa de judeţ şi Făurei. Pământul este bogat, roditor. Are şi mari moşieri, printre care şi Olga Teohari, soţia marelui clinician Anibal Teohari. Familia Chivu – oameni (...)

|

Destinul lui Daniel Danielopolu

Destinul lui Daniel Danielopolu

Numarul 36 (1130) | 15 Septembrie 2011
   Daniel Danielopolu s-a născut la 12/25 aprilie 1884. Tatăl său, Gheorghe Danielopolu, era strălucit profesor la Facultatea de Drept (o stradă îi poartă numele chiar lângă Palatul de Justiţie); mama – „o frumoasă ţărancă din Gorj“, Zoe Constantin. Au fost şapte fraţi: două fete şi cinci băieţi. Îşi dă (...)

|

 
Viaţa Medicală