resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. GUȚĂ Alexandra

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de GUȚĂ Alexandra

Dorim să raportăm spontan o reacție adversă la medicamente

Numarul 36 (1493) | 7 Septembrie 2018
Conform Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM), reacția adversă este definită printr-un răspuns nociv sau nedorit determinat de un medicament, efecte nedorite care apar după supradozarea medicamentului, utilizarea greșită, abuzul și erorile de medicație sau în urma expunerii profesionale. Prin (...)

|

Locul 4 în Europa la infecția cu West Nile

Numarul 35 (1492) | 31 August 2018
România ocupă cel de-al patrulea loc în Europa în privința numărului de infecții cu virusul West Nile, conform datelor prezentate de Centrul european pentru prevenția și controlul bolilor (ECDC). Până la 23 august, în Europa au fost înregistrate 410 cazuri de infecție cu virus West Nile. Cele mai multe au fost înregistrate în (...)

|

„Febra” virusului West Nile

Numarul 34 (1491) | 24 August 2018
Conform celui mai recent raport al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din 9 august, au fost înregistrate 23 de cazuri de infecție cu virusul West Nile, înregistrându-se un deces (în județul Galați), survenit la un pacient de 79 de ani care prezenta și comorbidități. Cele mai multe cazuri au (...)

|

La cabinet se prezintă un pacient fără bilet de trimitere

Numarul 34 (1491) | 24 August 2018
Contractul-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018–2019 conține, la Anexa 13, o listă prin care sunt stipulate 58 de afecțiuni pentru care se pot acorda consultații prin prezentarea direct (...)

|

 
Viaţa Medicală