resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

CHIOȚEA Dorin

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de CHIOȚEA Dorin

MApN investește în modernizarea Institutului Cantacuzino

Numarul 41 (1498) | 12 Octombrie 2018
    Până la finalul lui 2020 Guvernul a aprobat ocuparea eșalonată a peste 1.000 de posturi la Institutul Cantacuzino, din care în luna august s-au ocupat deja 508. Prestigiul institutului a atras și specialiști din străinătate la concursurile de angajare, dar mai ales tineri școliți peste hotare. Concurența e acerbă: (...)

|

Sprijin pentru bătrânii cu demență

Numarul 38 (1495) | 21 Septembrie 2018
    Un program revoluționar în recuperarea bătrânilor cu diverse tipuri de demență e pe cale să fie instituit, spre final de an, la Spitalul Elias. Sense-Garden, adică Grădina Simțurilor, este un proiect finanțat cu bani europeni, deja operațional în Belgia, Norvegia și Portugalia. Totul este aparent simplu: o cameră (...)

|

Din secretele endocrinologiei - Interviu cu prof. dr. Corin Badiu

Numarul 34 (1491) | 24 August 2018
Pentru prof. dr. Corin Badiu, pasiunea se contopește cu plăcerea. Dacă îl pui să se caracterizeze într-un singur cuvânt, laimotivul existenței sale profesionale e curiozitatea. Endocrinolog la Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon”, șeful Secției clinice de endocrinologie II – Patologia tiroidei de corelație, (...)

|

Ce cred românii despre cancer

Numarul 26 (1483) | 29 Iunie 2018
    Cancerul rămâne un subiect major pe agenda publică, dar și în mentalul colectiv. Induce teamă și suscită interesul românilor, iar ultimul studiu – realizat de Centrul pentru Inovație în Medicină (CIM) și IMAS – vorbește de la sine în acest sens. Cu toate că informațiile ar trebui să ajungă lejer la oameni, (...)

|

 
Viaţa Medicală