resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. NICULAE Iulia

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de NICULAE Iulia

Mediul social tensionat, una dintre cauzele medicinei defensive

Numarul 21 (1478) | 25 Mai 2018
Peste 2.000 de medici bucureșteni din toate specialitățile medicale și chirurgicale au participat în perioada 12–14 aprilie, la București, la cea de-a șasea ediție a Conferinței Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB). Zeci de lucrări științifice, de la hematologie la cardiologie, obstetrică, urologie, boli (...)

|

Endomicroscopia confocală în depistarea leziunilor premaligne digestive - Interviu cu prof. dr. Cristian Gheorghe

Numarul 20 (1477) | 18 Mai 2018
Endomicroscopia confocală laser (CLE) este o tehnică relativ nouă, descrisă pentru prima dată în anul 2004 de prof. dr. Ralf Kiesslich de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, Germania. Tehnica are drept principiu de funcționare iluminarea laser a țesutului examinat pe cale endoscopică. În acest fel, prin evidențierea (...)

|

Neuroreabilitarea în era modelelor asistate de roboți și a programelor de realitate virtuală

Numarul 17 (1474) | 27 Aprilie 2018
    Statisticile oficiale ale Organizației mondiale a sănătății (OMS) arată că accidentele vasculare cerebrale (AVC) reprezintă, împreună cu bolile coronariene, prima cauză de mortalitate la adulți. În plus, sunt cea mai frecventă cauză de invaliditate fizică și mintală în rândul populației adulte, constituind o (...)

|

Terapia cu celule stem, o noutate în coloproctologie

Numarul 15 (1472) | 13 Aprilie 2018
    Societatea Română de Coloproctologie a organizat, în perioada 15-17 martie 2018, la Craiova, cea de-a VIII-a ediție a Congresului național de coloproctologie. La eveniment s-au reunit specialiști din țară, dar și din Franța, Statele Unite ale Americii, Germania, Bulgaria și Serbia, pentru a dezbate opțiunile (...)

|

 
Viaţa Medicală