resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. DIACONU Camelia

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de DIACONU Camelia

ZILELE MEDICALE CARACALENE - Dialog medical în Oltenia

Numarul 46 (1503) | 16 Noiembrie 2018
Timp de trei zile, la sfârșit de octombrie, orașul Caracal a fost gazda unor manifestări știinţifice de amploare, ajunse deja la a zecea ediţie – Zilele medicale caracalene.   E venimentul, desfășurat în superba clădire istorică a Teatrului Naţional din Caracal, a fost organizat de Asociaţia Medicilor de Familie Olt, (...)

|

România a avut peste 140 de participanţi

Numarul 43 (1500) | 26 Octombrie 2018
La Atena (Grecia), s-au desfășurat, în această toamnă, lucrările celei de-a 35-a Săptămâni Medicale Balcanice, organizată de secţia naţională greacă a Uniunii Medicale Balcanice (UMB). Tema generală a congresului a fost „Healthy ageing: an endless challenge”. La congres au participat peste 600 de medici de diverse (...)

|

Noi frontiere în insuficiența cardiacă

Numarul 29 (1486) | 20 Iulie 2018
    În perioada 26–29 mai, la Viena, a avut loc un dublu eveniment – Congresul european de insuficiență cardiacă (European Congress of Heart Failure) și Congresul mondial de insuficiență cardiacă acută (World Congress on Acute Heart Failure). Manifestația a fost organizată de Asociația de insuficiență cardiacă a (...)

|

Durerea din pancreatita cronică

Numarul 10 (1467) | 9 Martie 2018
Pancreatita cronică este un proces inflamator continuu, ireversibil al țesutului pancreatic, căruia îi modifică structura și funcțiile normale odată cu progresia fibrozei. Simptomul cardinal este durerea, iar pe măsură ce are loc distrugerea celulelor acinare și insulare de la nivelul parenchimului, se instalează și insuficiența (...)

|

 
Viaţa Medicală