resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

OLTEAN Ovidiu

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de OLTEAN Ovidiu

Criza umanitară de la granițele Europei

Numarul 42 (1499) | 19 Octombrie 2018
Numărul migranților ilegali și al refugiaților care au traversat în mod clandestin Marea Mediterană în ambarcațiuni improvizate a scăzut în primele șase luni ale anului 2018 la nivelul mediilor înregistrate înainte de anul 2014. Cu toate acestea, numărul persoanelor decedate a crescut în acest an, cifra celor care au căzut victime (...)

|

Cercetarea și sănătatea publică în Tunisia

Numarul 40 (1497) | 5 Octombrie 2018
Comisia Europeană finanțează, prin programul Erasmus+, proiectul „Consolidarea capacității de cercetare în domeniul sănătății publice pentru a informa politicile bazate pe dovezi în Tunisia” – CONFIDE, în cadrul căruia un consorțiu de șase universități (trei universități din Tunisia și câte o universitate din Danemarca, (...)

|

Migranții din afara UE și serviciile de sănătate din România

Numarul 14 (1471) | 6 Aprilie 2018
    Migrația internațională este un fenomen social cu implicații profunde pentru societatea românească. Cu aproximativ 3,5–4 milioane de persoane care locuiesc temporar sau permanent în afara granițelor, România reprezintă țara de origine a unuia dintre cele mai importante fluxuri migratorii din Europa (1). Efectele (...)

|

Parteneriat între șase universități, coordonat de la Cluj

Numarul 50 (1456) | 15 Decembrie 2017
     În ultimii ani, s-au dezvoltat tot mai multe proiecte și acțiuni comune între statele membre ale Uniunii Europene și cele din spațiul mediteranean. Tunisia, de pildă, a reușit să păstreze relații bune de colaborare și să dezvolte numeroase proiecte de cooperare economică, politică și științifică cu (...)

|

 
Viaţa Medicală