resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. STANCIU Mihaela

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de STANCIU Mihaela

Radioiodoterapia în cancerele tiroidiene cu risc scăzut

Numarul 51-52 (1457) | 22 Decembrie 2017
      „Trebuie să distrugem tiroida cu radioiodoterapie după tiroidectomie totală pentru cancer tiroidian?”. Acest subiect pare a fi urmarea schimbării de paradigmă a terapiei în cancerul tiroidian, deschisă cu ocazia controversei de la Congresul internațional de endocrinologie și congresul european de (...)

|

Se schimbă paradigma tratamentului în hipotiroidism?

Numarul 37 (1443) | 15 Septembrie 2017
     În prezent există o nouă paradigmă a tratamentului în hipotiroidism. Este aceeași paradigmă care a existat și acum 50 de ani: hipotiroidismul trebuie tratat cu o combinație de triiodotironină (T3) și levotiroxină (T4), în locul monoterapiei cu levotiroxină? Problema a plecat de la acele cazuri de (...)

|

Argumente pentru introducerea tratamentului cu STH la pacienții cu hipopituitarism

Numarul 23 (1429) | 9 Iunie 2017
     A nouăsprezecea ediție a Congresului european de endocrinologie s-a defășurat anul acesta la Lisabona, Portugalia, în perioada 20–23 mai. Specialiști din toată lumea s-au întâlnit în cadrul acestei manifestări științifice pentru a discuta și a clarifica probleme întâlnite în practica medicală (...)

|

 
Viaţa Medicală