resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

SUCIU Silvia

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de SUCIU Silvia

Povești despre orașe și natură

Numarul 41 (1498) | 12 Octombrie 2018
Recent deschisă la Galeria M2, din Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca, expoziția Dejunul pe iarbă a artistei Mirela Ungureanu aduce un suflu proaspăt și tineresc. Lucrările pornesc de la un joc pe care Mirela Ungureanu l-a inițiat plecând de la celebra lucrare cu același nume a lui Édouard Manet. Artista face apel la teme și curente (...)

|

Fascinația gravurii

Numarul 44 (1450) | 3 Noiembrie 2017
     Cu prilejul expoziției „Rembrandt. Apogeul artei gravurii” (Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, 2014), Florin Stoiciu a acceptat invitația de a intra într-un „Dialog cu Rembrandt”. Florin Stoiciu este conferențiar universitar doctor la Universitatea de Arte din București și autor al mai (...)

|

Afect, sensibilitate, intuiție în medicină și artă

Numarul 21 (1427) | 26 Mai 2017
     Născut în 1924 la Cluj-Napoca, Dumitru Vonica este al patrulea copil al unei familii ardelenești înstărite. A primit o educație riguroasă din partea mamei sale – Ana și a tatălui – Dumitru, negustor român ortodox. În timpul refugiului (1940–1945), familia sa a fost împrăștiată în țară, pe (...)

|

 
Viaţa Medicală