resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

BOTESCU Venera

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de BOTESCU Venera

Zero toleranță la medicamente contrafăcute

Numarul 50 (1456) | 15 Decembrie 2017
     În calitatea sa de membru al campaniei globale Fight the Fakes împotriva medicamentelor contrafăcute, Consiliul internațional al asistenților medicali (ICN) salută publicarea a două rapoarte ale Organizației mondiale a sănătății (OMS) care pun în evidență scopul și impactul produselor medicale (...)

|

Asistent șef la OMS

Numarul 44 (1450) | 3 Noiembrie 2017
     Consiliul internațional al asistenților medicali (ICN), federație compusă din 140 de asociații profesionale din aproape tot atâtea țări, reprezentând aproximativ 16 milioane de asistenți medicali din întreaga lume, a subliniat, recent, într-un comunicat de presă, importanța redeschiderii poziției de (...)

|

Ziua mondială a tuberculozei

Numarul 13 (1419) | 31 Martie 2017
     În fiecare an, data de 24 martie este dedicată prevenirii și informării cu privire la tuberculoză (TBC). Se marchează astfel ziua în care dr. Robert Koch a anunțat descoperirea agentului patogen al maladiei infecțioase, în anul 1882. Ziua mondială a TBC are ca scop principal creșterea gradului de (...)

|

 
Viaţa Medicală