resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. PENESCU Mircea Nicolae

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de PENESCU Mircea Nicolae

Răsunetul renal al insuficienței cardiace

Numarul 47 (1453) | 24 Noiembrie 2017
Mircea Penescu este profesor la UMF „Carol Davila” București și medic primar nefrologie și medicină internă la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” București      Prin complexitatea funcțiilor sale, rinichiul intervine la nivelul aparatului cardiovascular atât în condiții fiziologice, (...)

|

Controlul glicemiei la pacienții cu microalbuminurie persistentă

Numarul 14 (1420) | 7 Aprilie 2017
Mircea Nicolae Penescu este profesor la UMF „Carol Davila” București și managerul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” București      Pacient în vârstă de 44 de ani, din mediul urban, s-a prezentat în clinica noastră pentru investigarea unui sindrom de retenție azotată decelat (...)

|

HTA secundară nefropatiei diabetice

Numarul 11 (1417) | 17 Martie 2017
Mircea Nicolae Penescu este profesor la UMF „Carol Davila” București și managerul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” București     Hipertensiunea arterială (HTA) este o comorbiditate frecventă, mai ales la pacienții cu diabet zaharat (DZ), reprezentând un factor de risc pentru progresia (...)

|

 
Viaţa Medicală