resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. EȘANU Victor

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de EȘANU Victor

Anexa 10, salarii, sporuri și ipocrizie

Numarul 12 (1469) | 23 Martie 2018
    Salariile cuantifică empiric valoarea muncii. Atunci când se creează salarii pentru un grup mai mare de angajați, există întotdeauna unii a căror valoare este considerată, tot empiric, mai mare. Departajarea se poate face prin „grile”. Aceste grile pot fi mai extinse sau mai limitate, iar stabilirea lor este un (...)

|

Câți bani se vor cheltui pentru sănătate, din fonduri publice, în 2017?

Numarul 4 (1410) | 27 Ianuarie 2017
     A fost difuzat proiectul de buget pentru 2017. Acesta este unul singur, în sensul că bugetul Ministerului Sănătății și cel al Fondului național unic de asigurări de sănătate se regăsesc în același buget. Aceasta îi scutește pe guvernanți să considere FNUASS în bugetul consolidat al statului, el fiind (...)

|

Lipsurile programului de guvernare

Numarul 3 (1409) | 20 Ianuarie 2017
La capitolul „sănătate”, programul de guvernare afirmă că este „centrat pe cetățean”. Dintre măsurile prevăzute, amintim: construirea a nouă spitale; modernizarea spitalelor județene; modernizarea policlinicilor, centrelor medicale și a structurilor de primiri urgențe (adică tot de la spitale); dotarea localităților cu (...)

|

 
Viaţa Medicală