resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment


Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. SERAFINCEANU Cristian

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de SERAFINCEANU Cristian

Complicațiile diabetului neglijat

Numarul 10 (1416) | 10 Martie 2017
Daniela Stegaru este medic specialist diabet, nutriţie și boli metabolice Cristian Serafinceanu este profesor și șeful Disciplinei diabet, nutriţie și boli metabolice din Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie și Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu” București. Este președintele Societăţii Române de Diabet, (...)

|

Radiculoplexopatie diabetică

Numarul 7 (1413) | 17 Februarie 2017
Roxana Mitulescu este medic rezident diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu” București Ariel Florențiu este medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (...)

|

Corelații interdisciplinare în neuropatia diabetică

Numarul 6 (1412) | 10 Februarie 2017
Cristian Serafinceanu este profesor și șeful Disciplinei diabet, nutriție și boli metabolice din Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu” București. Este președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și prim-vicepreședinte al Federației Române de Diabet, (...)

|

Dislipidemia diabetică: conexiuni metabolice și clinice

Numarul 45 (1399) | 4 Noiembrie 2016
Cristian Serafinceanu este profesor la UMF „Carol Davila” București și șeful Disciplinei diabet, nutriție și boli metabolice din Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. dr. N. Paulescu” București. Este președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și (...)

|

 
Viaţa Medicală