resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. PREDA Mădălina

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de PREDA Mădălina

Abordarea multidisciplinară a consumului de antibiotice

Numarul 40 (1497) | 5 Octombrie 2018
    Better Training for Safer Food (BTSF) este o iniţiativă a Comisiei Europene, Directoratului General SANTE şi în conformitate cu Consumers, Health, Agriculture and Food Executive Agency (CHAFEA), cu scopul de a crea strategii de pregătire în domeniul alimentaţiei, sănătăţii animalelor şi regulilor de creştere şi (...)

|

Cu mâinile curate

Numarul 18 (1424) | 5 Mai 2017
     Infecțiile cu bacterii rezistente la antibiotice sunt din ce în ce mai frecvente. Dacă în urmă cu 30 de ani lista microorganismelor rezistente și multirezistente era relativ scurtă, de circa 10–15 ani această listă este și devine tot mai extinsă. Aceste informații nu reprezintă o noutate, dar (...)

|

Consultări cetățenești cu impact european

Consultări cetățenești cu impact european

Numarul 40 (1394) | 30 Septembrie 2016
    ASSET (Action plan on Science in Society related issues in Epidemics and Total Pandemics) reprezintă un proiect european care vizează problemele științifice și ale societății care ar putea să apară înainte, în timpul sau după epidemii și pandemii. Se urmărește evaluarea și testarea de strategii în (...)

|

 
Viaţa Medicală