resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Stud. ION Ancuța

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de ION Ancuța

Ultima strigare pentru Erasmus

Ultima strigare pentru Erasmus

Numarul 40 (1394) | 30 Septembrie 2016
   În anul patru, studenților li se dă ultima șansă să candideze pentru o bursă Erasmus. Prin luna ianuarie a anului curent mi-am zis că momentul e acum, oricât de imposibil îmi părea dintr-o sumedenie de motive: suprapunerea concursului de cunoștințe medicale (medicină internă și farmacologie) cu examenul de (...)

|

Grilele tocite și gura de aer de la pneumo

Grilele tocite și gura de aer de la pneumo

Numarul 32 (1386) | 5 August 2016
     S-au sfârșit patru ani de medicină, iar cei mai tomnatici dintre foștii mei colegi de liceu, care nu lepădaseră încă haina studenției, își aruncă entuziasmați tocile în aer, pregătiți să înceapă viața adevărată și să-i ureze bun venit în universul lor unei entități SF pentru majoritatea (...)

|

Anxietățile din stagiul de cardio

Numarul 21 (1375) | 20 Mai 2016
     În anul patru, stagiul de cardiologie reprezintă un redutabil anxiogen. Un stagiu lung, de opt săptămâni, în care se pot întâmpla multe, atât pe secție, cât și în mintea și sufletul studentului dând piept cu medicina adevărată. În timp ce scriu aceste rânduri, pe birou încă zace unul (...)

|

 
Viaţa Medicală