resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. POPA Georgeta

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de POPA Georgeta

Schwannoamele de nerv trigemen

Numarul 22 (1479) | 1 Iunie 2018
Schwannoamele de nerv trigemen (SNT) sunt tumori cerebrale benigne, foarte rare, ce reprezintă mai puțin de 0,5% din toate tumorile cerebrale și între 1% și 8% din toate tipurile de schwannoame cerebrale. S-a observat o creștere a incidenței acestor tumori în neurofibromatoza tip 2, la pacienții tineri. În funcție de (...)

|

Abord cervical anterior pentru hernie de disc cervicală la trei niveluri

Abord cervical anterior pentru hernie de disc cervicală la trei niveluri

Numarul 33 (1387) | 12 August 2016
     Afecțiunile degenerative disco-vertebrale reprezintă o categorie de patologie neurochirurgicală cu o incidență în creștere din punctul de vedere al prezentării la medic. Cauzele acestei incidențe crescute rezidă în modificarea stilului de viață cu pondere din ce în ce mai mare a activităților fizice (...)

|

Dificultăți operatorii într-un caz de schwannom vestibular

Dificultăți operatorii într-un caz de schwannom vestibular

Numarul 19 (1373) | 6 Mai 2016
     În cadrul patologiei tumorale neurochirurgicale, localizarea leziunilor joacă un rol important. De cele mai multe ori, există riscuri deosebite din cauza poziționării tumorilor în profunzime sau în proximitatea unor structuri importante funcționale sau vasculare, mai ales în cazul formațiunilor localizate la (...)

|

Traumatismele craniocerebrale la copiii cu vârste între 0 și 1 an

Numarul 6 (1360) | 5 Februarie 2016
     Leziunile de natură traumatică reprezintă una dintre cele mai importante cauze de mortalitate, morbiditate și dizabilitate tranzitorie sau permanentă în populația generală, atât la adulți, cât și la copii. De exemplu, în SUA, incidența leziunilor traumatice cranio-cerebrale (TCC) în primii patru ani de (...)

|

 
Viaţa Medicală