resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. GRIGORAȘ Ioana

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de GRIGORAȘ Ioana

Durerea în traumă (2)

Numarul 4 (1461) | 26 Ianuarie 2018
Ioana Grigoraș este profesor de ATI și președinta senatului la UMF „Gr. T. Popa” Iași. Conduce clinica ATI de la Institutul Regional de Oncologie Iași. Irina Ristescu este șef de lucrări ATI la UMF „Gr. T. Popa” Iași și medic primar ATI la Institutul Regional de Oncologie Iași. Emilia Pătrășcanu este asistent la UMF (...)

|

Durerea în traumă (1)

Numarul 3 (1460) | 19 Ianuarie 2018
Ioana Grigoraș este profesor de ATI și președinta senatului la UMF „Gr. T. Popa” Iași. Conduce clinica ATI de la Institutul Regional de Oncologie Iași. Irina Ristescu este șef de lucrări ATI la UMF „Gr. T. Popa” Iași și medic primar ATI la Institutul Regional de Oncologie Iași. Emilia Pătrășcanu este asistent la (...)

|

Să dăruiești cunoaștere

Numarul 51-52 (1353-1354) | 18 Decembrie 2015
     Am avut norocul (deși poate nimic nu e întâmplător) să mă formez în vremea profesorului George Litarczek. Am avut privilegiul să-l cunosc, să-mi fie dascăl și model. L-am cunoscut în postura de formator. La catedră, cu ocazia cursurilor în perioada de secundariat, sau la nenumăratele conferințe (...)

|

 
Viaţa Medicală