resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. CIUBOTARU Valerian

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de CIUBOTARU Valerian

Viitorul flebologiei

Numarul 40 (1446) | 6 Octombrie 2017
     Flebologia a căpătat noi dimensiuni la nivel internațional, prin lărgirea ariei de cuprindere, pe de o parte, și prin interesul pe care comunitatea medicală îl manifestă, pe de altă parte. Numărul tot mai mare de participanți la congresele internaționale de flebologie din ultimii ani oglindește interesul (...)

|

Boala venoasă cronică și complicațiile ei

Boala venoasă cronică și complicațiile ei

Numarul 40 (1394) | 30 Septembrie 2016
    2016 este al treilea an în care ziua de 27 septembrie – desemnată zi de luptă împotriva bolii varicoase – ne oferă prilejul de a atrage atenția asupra importanței bolii venoase cronice a membrelor inferioare. Cu o frecvență apreciată de studiile epidemiologice europene la 35–45% din populația generală, (...)

|

Orientări terapeutice în flebologie

Orientări terapeutice în flebologie

Numarul 43 (1345) | 23 Octombrie 2015
     Congresul intermediar al Uniunii internaționale de flebologie (UIP), organizat anul acesta la Seul, a beneficiat de o participare internațională importantă – medici din societățile naționale de flebologie din 46 de țări. Din România a participat semnatarul acestor rânduri și dr. Daniela Radu, fostă (...)

|

La limita dintre tratamentul curativ și cel estetic

La limita dintre tratamentul curativ și cel estetic

Numarul 39 (1341) | 25 Septembrie 2015
     La 27 septembrie, este marcată la nivel internațional ziua luptei împotriva maladiilor venoase; cu alte cuvinte, este ziua flebologiei. Percepută ca o specialitate aflată la limita dintre tratamentul curativ și cel estetic, flebologia contemporană trebuie să trateze până la două treimi (!) din populație, pe (...)

|

Doi flebologi români în deşertul californian

Doi flebologi români în deşertul californian

Numarul 14 (1316) | 3 Aprilie 2015
   În perioada 25–27 februarie 2015 a avut loc al 27-lea congres anual al American Venous Forum la centrul de conferinţe al clubului de golf Westin Mission Hills, o veritabilă oază în deşertul de lângă Palm Springs, California. Cu un program foarte cuprinzător, acoperind practic toate domeniile bolilor venoase, congresul a (...)

|

Unul din trei români suferă de tulburări venoase ale membrelor inferioare

Unul din trei români suferă de tulburări venoase ale membrelor inferioare

Numarul 39 (1289) | 26 Septembrie 2014
   În octombrie 2013, la congresul Uniunii Internaţionale de Flebologie de la Boston, 27 septembrie a fost declarată Ziua internaţională de luptă împotriva bolii varicoase. Anul acesta este deci primul în care atenţionarea asupra amplitudinii sociale a bolii varicoase a membrelor inferioare este supusă dezbaterii lumii (...)

|

U.I.P. 50 – Congresul jubiliar al flebologiei mondiale

Numarul 39 (1029) | 25 Septembrie 2009
   La 24 martie 1959 a fost înfiinţată Uniunea Internaţională de Flebologie, ca iniţiativă comună a societăţilor cu profil flebologic existente la acea dată (Societatea Franceză de Flebologie, Societatea Germană de Flebologie, Societatea Italiană de Flebologie şi Societatea de profil din Ţările de Jos – Belgia, Olanda (...)

|

 
Viaţa Medicală