resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. HERDEA Valeria

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de HERDEA Valeria

Ghiozdanele copiilor noștri

Numarul 35 (1441) | 1 Septembrie 2017
      Mai sunt doar câteva zile de vacanță. Părinții au început pregătirile pentru noul an școlar. Fiecare nou început de școală se confruntă cu aceleași dileme. Mergem la școală în cartierul nostru sau în alt cartier? Ce școală să alegem? Păstrăm școala la care am fost anul trecut? Ce clasă să (...)

|

Îngrijirea copilului în medicina de familie

Numarul 13 (1419) | 31 Martie 2017
     Situat în mod tradițional la baza sistemului de sănătate, medicul de familie din România are câteva avantaje în munca sa: este primul medic care interacționează cu pacientul, care află despre problemele cu care acesta se confruntă, construiește o relație bazată pe încredere cu întreaga familie, (...)

|

Avocații pro vaccin

Avocații pro vaccin

Numarul 45 (1347) | 6 Noiembrie 2015
     În perioada 22–25 octombrie 2015 s-a desfășurat a XX-a ediție a Congresului Organizației Mondiale a Medicilor de Familie (Wonca), la Istanbul. Această ediție aniversară a reunit personalități marcante ale lumii medicale, precum Michael Kidd, președintele Wonca World, Amanda Howe, cea care va fi (...)

|

 
Viaţa Medicală