resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. POPESCU Bogdan A.

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de POPESCU Bogdan A.

Recorduri românești la congresul european de imagistică cardiovasculară

Numarul 2 (1459) | 12 Ianuarie 2018
EuroEcho Imaging, reuniunea Asociației europene de imagistică cardiovasculară (EACVI), a avut loc în perioada 6–9 decembrie la Lisabona. Congresul a fost un succes important, participarea fiind de departe cea mai mare dintre toate cele douăzeci și una de ediții EuroEcho de până acum, cu aproape patru mii de participanți, (...)

|

Evaluarea ecocardiografică a disfuncției ventriculului stâng la pacienții cu insuficiență cardiacă

Numarul 43 (1449) | 27 Octombrie 2017
Carmen C. Beladan este șef de lucrări la UMF „Carol Davila” București și medic primar cardiolog la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu” București. Maia Rusu este medic rezident cardiolog la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu” (...)

|

Imagistică cardiovasculară centrată pe pacient

Imagistică cardiovasculară centrată pe pacient

Numarul 2 (1356) | 8 Ianuarie 2016
  Congresul european de imagistică cardiovasculară – EuroEcho-Imaging, desfășurat în perioada 2–5 decembrie 2015 la Sevilla, a reprezentat un eveniment de calitate, atrăgând peste 3.100 de participanți (cardiologi, medici interniști, chirurgi cardiaci, ecografiști/imagiști).      Asociația europeană de (...)

|

Cum s-a schimbat abordarea terapeutică a pacienților cu fibrilație atrială?

Cum s-a schimbat abordarea terapeutică a pacienților cu fibrilație atrială?

Numarul 41 (1343) | 9 Octombrie 2015
Conf. dr. Bogdan A. Popescu, de la UMF „Carol Davila“ și de la Clinica de Cardiologie din Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu“ București, este president elect al Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară a Societății Europene de Cardiologie și vicepreședinte al Societății (...)

|

 
Viaţa Medicală