resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Stud. MARINESCU Andrei Alexandru

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de MARINESCU Andrei Alexandru

O afecțiune modernă și invalidantă

Numarul 21 (1478) | 25 Mai 2018
Monografia Discopatia vertebrală cervicală, apărută în 2017 la editura Universității din Pitești sub redacția prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, reprezintă un punct de reper important în studierea unei patologii frecvente, de actualitate și de importanță pentru lumea contemporană. Discopatia vertebrală cervicală este o suferință (...)

|

Creierul și dominanța speciei umane

Creierul și dominanța speciei umane

Numarul 40 (1394) | 30 Septembrie 2016
   La Jocurile Olimpice de la Rio, de anul acesta, am fost martorii performanțelor incredibile de care este capabil organismul uman, observând atleții participanți. Acești sportivi se antrenează toată viața pentru a reuși să depășească limitele fizice ale performanțelor de care este capabil organismului uman, (...)

|

Pionierat în neurochirurgie

Pionierat în neurochirurgie

Numarul 36 (1338) | 4 Septembrie 2015
     Încă din cele mai vechi timpuri au existat încercări de tratament chirurgical al diferitelor leziuni intracraniene. În abordarea patologiei tumorale intracraniene s-au constatat frecvent dificultăți atât în ceea ce privește deschiderea craniului, cât și pentru evacuarea leziunii tumorale, însă, cu toate (...)

|

 
Viaţa Medicală