resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. GHIUR Luminiţa

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de GHIUR Luminiţa

Istoria medicinei și a farmaciei românești

Numarul 24 (1481) | 15 Iunie 2018
    În perioada 17–19 mai, la Roman, a avut loc o dublă reuniune, dedicată Centenarului Marii Uniri: a 47-a Reuniune Națională de Istoria Medicinei și a 27-a Reuniune Națională de Istorie a Farmaciei. Agenda manifestării a fost structurată pe patru secțiuni: medici și farmaciști participanți la Primul Război (...)

|

Istoria complexului de spitale de la Colentina

Istoria complexului de spitale de la Colentina

Numarul 32 (1386) | 5 August 2016
     Spitalul Colentina a fost construit în București în cea de-a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în anul 1858, când prințul Scarlat Grigore Ghica a hotărât ctitorirea așezământului medical pe un teren donat de domnitorul Grigore Ghica. Terenul se afla la marginea șoselei ce pleca de la bariera Podului (...)

|

Brâncovenescul și începuturile medicinii românești

Brâncovenescul și începuturile medicinii românești

Numarul 3 (1357) | 15 Ianuarie 2016
Spitalul Brâncovenesc a fost zidit pe locul de lângă Biserica Domniței Bălașa. Primul medic al spitalului a fost doctorul Dimitrie Sachelarie, care își efectuase teza de doctorat la Viena. Medic primar fiind, el făcea consultații la toate specialitățile, pentru că pe vremea aceea spitalul nu era încă împărțit în secții sau (...)

|

Teme de mare interes

Numarul 28 (1330) | 10 Iulie 2015
    A 44-a reuniune a Societăţii Române de Istoria Medicinii (SRIM) s-a desfăşurat între 18 şi 20 iunie a.c. la Mamaia, pe malul Mării Negre. Reuniunea a început cu un simpozion închinat medicului Victor Climescu, care a lucrat până la sfârşitul vieţii sale la Sanatoriul Eforie Sud (Carmen Silva) pentru (...)

|

 
Viaţa Medicală