resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. PĂTRAŞCU Elena

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de PĂTRAŞCU Elena

Durerea în afecțiunile ORL

Numarul 13 (1470) | 30 Martie 2018
    Durerea reprezintă un fenomen complex multidimensional din punct de vedere medical, semantic și neuropsihologic. Factorul medical implică existența unei experiențe neplăcute senzoriale sau emoționale, asociată cu o leziune tisulară actuală. Valoarea semantică a durerii are o semnificație de tristețe și suferință (...)

|

Tulburările respiratorii în somn

Tulburările respiratorii în somn

Numarul 35 (1337) | 28 August 2015
    Patologia respiratorie în somn prezintă variate forme clinice și un algoritm diagnostico-terapeutic laborios care implică specialități medicale diverse, printre care ORL, pneumologie, boli de nutriție, ortodonție, medicină internă și chiar chirurgie.         Deși nuanțele clinice (...)

|

Antibioticoterapia în infecţiile tractului respirator superior

Numarul 21 (1323) | 22 Mai 2015
   Infecţiile de tract respirator superior (ITRS) reprezintă cea mai frecventă afecţiu­ne acută comunitară la nivel mondial. În 1995, se înregistrau aproximativ 37 de milioane de prezentări la medicii de familie, la specialişti şi camerele de gardă. Aceste afecţiuni determină atât un impact semnificativ asupra (...)

|

 
Viaţa Medicală