resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

TIMOFE Mara Paula

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de TIMOFE Mara Paula

Politici de sănătate bazate pe dovezi: cât de departe suntem?

Numarul 17 (1423) | 28 Aprilie 2017
     Politicile din sfera sănătății publice au un impact profund asupra stării de sănătate. Deși literatura de specialitate susține această idee și oferă exemple de bune practici pentru a evidenția influența pozitivă a politicilor de sănătate corect elaborate și implementate, sănătatea publică din (...)

|

Medicul și managerul

Medicul și managerul

Numarul 37 (1339) | 11 Septembrie 2015
     La nivel internațional, prinde tot mai mult contur ideea conform căreia funcția de manager și profesia de medic se pot îmbina cu succes. Această ipoteză ridică semne de întrebare și, din păcate, sistemul de sănătate din România nu ne oferă exemple clare care să confirme sau să infirme (...)

|

Revoluţia începe cu pacientul

Revoluţia începe cu pacientul

Numarul 19 (1321) | 8 Mai 2015
Fiecare dintre noi îşi doreşte să beneficieze de servicii de calitate. Chiar şi în postura unui simplu client, avem pretenţia (a se citi „drept fundamental“) de a primi atenţia cuvenită şi produsul solicitat la standardele cele mai înalte de calitate. Din această perspectivă, am putea zice că situaţia e simplă: (...)

|

 
Viaţa Medicală