resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Asist. med. NIŢOIU Andreea

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de NIŢOIU Andreea

Nevoi şi mijloace de informare

Numarul 29 (1331) | 17 Iulie 2015
    Îngrijirea paliativă îmbunătăţeşte calitatea vieţii pacienţilor (şi a familiilor lor) care se confruntă cu o boală ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea, evaluarea şi tratarea corectă şi precoce a durerii şi a altor probleme fizice, psihosociale şi (...)

|

Prevenirea şi managementul escarelor

Numarul 21 (1323) | 22 Mai 2015
   În România, nevoia de îngrijire paliativă prezenta în 2012 o acoperire generală de doar 5,4%. O cercetare sociologică realizată de Hospice „Casa Speranţei“ şi IMAS pe un eşantion reprezentativ naţional de 1.233 de persoane a arătat că 20,7% din populaţie s-a confruntat sau se confruntă cu problema îngrijirii (...)

|

Toaleta cavităţii bucale la pacienţii cu boli oncologice

Numarul 17 (1319) | 24 Aprilie 2015
Cele mai frecvente afecţiuni întâlnite la nivelul cavităţii bucale în cazul pacienţilor cu boli oncologice sunt xerostomia, candidoza, stomatita, halitoza şi hipersalivaţia. Xerostomia    Saliva, fluid biologic complex esenţial pentru igiena orală, este produsă în mod normal în cantitate de 1,5 litri în 24 ore. În (...)

|

 
Viaţa Medicală