resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

POP Oana Maria

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de POP Oana Maria

Femeile și renunțarea la fumat

Numarul 39 (1341) | 25 Septembrie 2015
     Atât fumatul, cât și dieta nesănătoasă (manifestată de cele mai multe ori prin supraponderalitate sau obezitate) sunt probleme de mare importanță pentru specialiștii în sănătate publică din România ca urmare a directivelor europene și globale de reducere a prevalenței bolilor cronice netransmisibile. (...)

|

Piatra de încercare

Numarul 21 (1323) | 22 Mai 2015
În Parlamentul României, o doamnă îşi apără cu patos dorinţa de a putea fuma în continuare în spaţiile publice, făcând apel la comparaţii deplasate şi argumente care ar putea lăsa fără cuvinte şi un elev din clasele primare. La câteva săptămâni distanţă, într-un autobuz bucureştean, o altă doamnă îşi manifestă (...)

|

Ţigările electronice ca strategie de renunţare la fumat

Numarul 13 (1315) | 27 Martie 2015
Nu sunt fumătoare, dar jumătate dintre prietenii mei fumează zilnic. La fel o fac şi alţi 4,85 de milioane de români. Din când în când, unul dintre prietenii mei îmi spune că vrea să renunţe la fumat. A încercat de mai multe ori, dar aşa cum se întâmplă deseori, a recidivat de fiecare dată. M-a întrebat ce părere (...)

|

 
Viaţa Medicală