resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Stud. BUHAŞ Bogdan

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de BUHAŞ Bogdan

Decesele prin politraumatisme din accidente rutiere

Numarul 5 (1359) | 29 Ianuarie 2016
     Certificatul medical constatator de deces este sursa statisticii de mortalitate care formează baza celor mai cunoscute și mai ample sisteme de supraveghere a sănătății publice. Cauzele de deces înscrise constituie cele mai importante elemente de cercetare statistică din certificatele de (...)

|

Urgenţe pentru toţi

Numarul 28 (1330) | 10 Iulie 2015
    Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă (SNUAU) este un ansamblu integrat de aplicaţii, echipamente şi reţele de comunicaţii şi tehnologia informaţiei, care realizează interfaţa unică de acces a cetăţeanului la agenţiile specializate de intervenţie şi care permite răspunsul adecvat urgenţei (...)

|

Asfixia mecanică prin spânzurare: cel mai frecvent cod de moarte violentă prin sinucidere în judeţul Bistriţa-Năsăud

Numarul 7 (1309) | 13 Februarie 2015
   Regulile de codificare a deceselor sunt detaliate în Clasificarea internaţională a maladiilor (CIM), revizia a zecea, publicată de Organizaţia mondială a sănătăţii. Ele permit selectarea sistematică a unei cauze principale de deces. Aceste reguli de codificare duc la îmbunătăţirea utilităţii şi comparabilităţii (...)

|

 
Viaţa Medicală