resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

DUMITRESCU Mălina

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de DUMITRESCU Mălina

Îngrijirile paliative, între teorie şi practică

Îngrijirile paliative, între teorie şi practică

Numarul 2 (1304) | 9 Ianuarie 2015
Asociaţia Naţională de Îngrijiri Paliative (ANIP), împreună cu Hospice „Casa Speranţei“, a organizat toamna trecută, la Timişoara, conferinţa anuală a profesioniştilor din paliaţie, ediţia 2014. Tema acestei ediţii a fost „Protocoalele de îngrijiri paliative – de la teorie la practică“. La lucrări au participat (...)

|

România anului 2014

Numarul 41 (1291) | 10 Octombrie 2014
Prezentăm situaţia curentă a îngrijirilor paliative în România în 2014 şi perspectivele de dezvoltare, în lumina documentelor internaţionale recente, ce susţin integrarea paliaţiei în strategiile naţionale de sănătate, la toate nivelurile, cu accent prioritar pe asistenţa primară şi comunitară.        (...)

|

O componentă necesară a sistemului de sănătate

O componentă necesară a sistemului de sănătate

Numarul 19 (1269) | 9 Mai 2014
   Îngrijirea paliativă este o disciplină relativ recentă, cu o istorie de doar câteva decenii. Într-o epocă a schimbărilor demografice şi epidemiologice, în care speranţa de viaţă este în creştere, iar tiparul evoluţiei bolilor e modificat an de an de metode de tratament inovatoare, suntem încurajaţi să ne gândim (...)

|

 
Viaţa Medicală